• Lukkotaiturit Oy

Murtovalvontajärjestelmät kotiin ja kesämökille ›

Murtovalvontajärjestelmä on lukituksen ohella tehokas tapa suojata kotia kutsumattomilta vierailta. Valvontajärjestelmä voidaan asentaa jo rakennusvaiheessa tai esim. remontin yhteydessä valmiiseen kotiin. Valvontajärjestelmään voidaan liittää myös erilaisia ilmaisimia ja tunnistimia, kuten palonilmaisin ja kosteuden tunnistin.

Osassa murtojärjestelmistä on ns. yöasetus, jolloin niitä voidaan käyttää myös yöaikaan, jolloin se suojaa kodin ohella myös perhettä. Yövalvonnan ollessa kytkettynä asunnossa voidaan liikkua normaalisti, valvontajärjestelmä reagoi ovien, ikkunoiden liikeeseen sekä esim. ulkorakennuksessa tapahtuvaan liikehdintään.

Kodin valvontajärjestelmästä voidaan saada myös tarpeellista tietoa esim. siitä koska lapset ovat lähteneet tai tulleet kotiin. Tieto hälytyksen kytkemisestä päälle ja pois voidaan ohjata omaan kännykkään, jolloin tiedetään esim. että lapsi on päässyt turvallisesti koulusta kotiin. 

Murtovalvonnasta kertovat tarrat kodin ovissa, ikkunoissa ja postilaatikossa sekä sisällä näkyvät ilmaisimet toimivat jo sellaisenaan ennaltaehkäisesvästi, lieventäen mahdollisia murtoaikeita. Murron sattuessa voimakasääninen sireeni säikyttää monesti kutsumattoman vieraan matkoihinsa, jolloin vältyään suuremmilta vahingoilta. Hälytykset voidaan ohjata haluttuun numeroon, esim. omaan matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen. Murtovalvonnan langaton hälytyksensiirto mahdollistaa murtovalvonnan myös vaativissa kohteissa, kuten kesämökillä. Valvontajärjestelmään voidaan liittää myös kameroita, jolloin päästään näkemään live-kuvaa esim. kesämökistä ja mahdollisesta hälytyksen aiheuttajasta. 

Murtovalvontajärjestelmät on kehitetty erittäin helppokäyttöisiksi, jolloin myös mm. perheen pienimmät osaavat käyttää niitä pienellä harjoittelulla.

Lisätietoja murtovalvontajärjestelmistä Lukkotaitureilta.


Lukkotaiturit palvelee

Satakunnantie 100, Turku

Avoinna
ma-to 8.00 - 16.30
pe 8.00 - 16.00

p. 02 4808 1648

Lukkoseppäpäivystys
p. 045 7731 1848

Lukkotaiturit Oy on
sertifioitu lukkoliike

ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Abloy Iloq Kaba Yale Doorman Turvaurakoitsijat TilaajavastuuOHSAS 18001