Lisäavaimien teettäminen

Lukostoon (talo-, kiinteistöosakeyhtiö tai yritys) kuuluvat patentilliset lisäavaimet (myös Abloy Exec, vaikka patenttiaika on päättynyt) tilataan yhtiön isännöitsijän tai omistajan kautta. Hän ilmoittaa meille tarvittavat tiedot. Ilmoitamme tilaajalle, kun avain on noudettavissa. Patentillisten avainten tavanomainen toimitusaika on noin kolme päivää. Avain tulee noutaa henkilökohtaisesti tai tarvittaessa valtakirjalla. Tarkistamme avainten noutajalta aina henkilötodistuksen (ajokortti käy).

Abloy Easy ja Sento avaimien teettäminen yksittäislukitukseen (omakotitalo, kesämöki jne.) vaatii aina yhden avaimen ja allekirjoitetun avaimeen kuuluvan avainkortin.

Näidenkin tavanomainen toimitusaika on noin kolme päivää. Avain tulee noutaa henkilökohtaisesti tai tarvittaessa valtakirjalla. Tarkistamme avainten noutajalta aina henkilötodistuksen (ajokortti käy). 

Abloy Classic ja Profile avaimet kopioimme malliavaimesta useimmiten odottaessa. Näiden avaimien kohdalla ei tarvita kuin malliavain mukaan, riippumatta onko kyse lukostoon kuuluva, vaiko yksittäisavain.

Uusi Abloy Easy