Loading...

Tuotteet ja ratkaisut

Valikoimastamme löydät ratkaisun kaikkiin lukitustarpeisiin, on kyse sitten mekaanisesta tai sähköisestä lukituksesta. Valikoimaamme kuuluvat Suomen johtavien merkkien, kuten Abloy ja iLOQ, tuotteet ja ratkaisut.

Lisätietoja Abloy

Lisätietoja iLOQ

Lisäavainten teettäminen

Lukostoon (talo-, kiinteistöosakeyhtiö tai yritys) kuuluvat patentilliset lisäavaimet (myös Abloy Exec, vaikka patenttiaika päättynyt) tilataan yhtiön isännöitsijän tai omistajan kautta. Hän ilmoittaa meille tarvittavat tiedot. Ilmoitamme tilaajalle, kun avain on noudettavissa. Patentillisten avainten tavanomainen toimitusaika on noin kolme päivää. Avain tulee noutaa henkilökohtaisesti tai tarvittaessa valtakirjalla. Tarkistamme avainten noutajalta aina henkilötodistuksen (ajokortti käy).

Abloy Sento ja Easy avaimien teettäminen yksittäislukitukseen (omakotitalo, kesämöki jne.) vaatii aina yhden avaimen ja allekirjoitetun avaimeen kuuluvan avainkortin.

Näidenkin tavanomainen toimitusaika on noin kolme päivää. Avain tulee noutaa henkilökohtaisesti tai tarvittaessa valtakirjalla. Tarkistamme avainten noutajalta aina henkilötodistuksen (ajokortti käy). 

Abloy Classic ja Profile avaimet kopioimme malliavaimesta useimmiten odottaessa. Näiden avaimien kohdalla ei tarvita kuin malliavain mukaan, riippumatta onko kyse lukostoon kuuluva, vaiko yksittäisavain.

Abloy avaimet

ValtakirjaTulostettava valtakirja avaimien noutoa varten

ABLOY® OS -järjestelmän avulla hallitset avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä sujuvasti yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. OS sisältää kulunvalvontajärjestelmän sisäänrakennettuna. Monisäikeisen kokonaisuuden helposti hallittavaan muotoon kokoava järjestelmä parantaa turvallisuuden ohella myös kiinteistöjen tehokkuutta sekä käyttömukavuutta.

Lisätietoja web: Abloy OS
Lisätietoja esite: Abloy OS A4

ABLOY ENTRY on ratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten kulunvalvonnan tarpeisiin. Se on moderni, matalan kynnyksen kulunvalvontajärjestelmä, joka on suunniteltu nimenomaan kevyttä kulunvalvontaa tarvitseville. Järjestelmä skaalautuu 1-64 kulunvalvotun oven ratkaisuksi, ja tarpeiden kasvaessa se on helppoa päivittää laajempaan OS-järjestelmään.

Lisätietoja: Abloy Entry

Valikoimastamme löydät markkinoiden tehokkaimmat, turvallisimmat ja monipuolisimmat Abloyn ja Dorman oviautomatiikan tuotteet kääntö- ja liukuoville.

Lisätietoa: Abloy

Lisätietoa: Dorma

Euroopan palkituimmalla Ajax -hälytysjärjestelmällä turvaat tehokkaasti omaisuutesi ja lähimmäisesi. Soveltuu erinomaisesti kiinteistöjen murto- ja palosuojaukseen, sekä mahdollisten vuotojen havaitsemiseen. Järjestelmän hallinnointi ja käyttö onnistuu helposti suomenkielisellä älypuhelinsovelluksella.

Lisätietoja: Ajax Systems

Yale Smart Home on omavalvottava hälytysjärjestelmä kotiin tai vapaa-ajanasuntoon.

Lisätietoja: Yale

Jablotron 100 on  käyttöjäystävällinen turvajärjestelmä kotiin tai yritykseen. Monipuoliset ominaisuudet takaavat kiinteistösi turvan. Hälytysjärjestelmä suojaa, kytkee valot päälle ja ohjaa vaikka lämmitystä. Sitä voidaan etäohjata MyJABLOTRON-sovelluksen ansiosta.

Lisätietoja: Jablotron

Kameravalvontatarjonnastamme löydät ratkaisun valvontatarpeisiisi, on kyse sitten omakotitalon, taloyhtiön tai yrityksen valvonnasta.

Lisätietoja: Yale

Ovipuhelimet kuuluvat nykyaikaisten asuinkiinteistöjen ja liiketilojen sisäänkäyntiin varustukseen. Helppokäyttöisellä ovipuhelinjärjestelmällä huolehditaan asuinmukavuudesta ja lisätään turvallisuuden tuntua. Asuinkiinteistön tai liikehuoneiston sisäänkäynnille saapuvat voidaan tunnistaa nopeasti ja helposti ennen kuin heille annetaan pääsy taloon. Ovipuhelimet soveltuvat mm. kerrostalojen, rivitalojen ja omakotitalon sekä muiden asuinkiinteistöjen, kuten vanhainkotien käyttöön.

Valikoimastamme löydät laadukkaat Aiphone ja Comelit ovipuhelintuotteet.

Myymälästämme löydät sopivan ovikellon kaikkiin tarpeisiisi. Palvelevat myyjämme opastavat myös niiden käyttöönotossa. 

Lisätietoja: Honeywell

Valikoimistamme löydät Abloyn ja Moriten pitkäsalpoja ja ikkunalukkoja. Varastoimme monia yleisimpiä tuotteita, mutta varsinkin parvekkeen ovien pitkäsalvat ovat monesti mittatilaustuotteita, jotka saat kuitenkin kauttamme helposti ja nopeasti. Rikkoutunut parvekkeen oven salpa kannattaakin tuoda meille näytille. Toki tulemme mielellämme myös vaihtamaan salvan paikan päälle.

Valikoimistamme löytyy mm. Stalan kestäviä ja lukittavia postilaatikoita. Postilaatikoiden lukot voidaan sarjoittaa myös käytössäsi olevalle Abloy tai iLOQ -avaimelle.

Postilaatikon hintaan sisältyy

• sarjoitettava Abloy-lukko, kahdet avaimet 

• ensimmäinen kaiverrettu nimikilpi postilaatikkoon

Stalan postilaatikko on helppo avata ja tyhjentää. Reilusti avautuvasta jakoluukusta mahtuvat sisään isotkin lehdet ja posti pinoutuu tiiviisti kaltevalle pohjalle.

Stalan turvalliset lukittavat postilaatikot soveltuvat erittäin hyvin koti- ja yrityskäyttöön.

Asennus

Postilaatikot voi asentaa joko omaan jalkaan, useamman laatikon kattavaan ryhmäjalkaan tai suoraan rakennuksen seinään. Mallistosta löytyvät tyylikkäät ja säänkestävät rst-jalat sopivat joko yksittäis- tai ryhmäasennukseen.

Lisävarusteena postilaatikkoon voi hankkia silikonisen lukonsuojan PL-C:n. Se suojaa postilaatikon lukkoa sateelta, lumelta, jäältä ja pölyltä. Lukkosuoja on helppoa ja nopeaa asentaa laatikkoon myös jälkikäteen.

Lisätietoa: Stala

Myymälässämme on kattava valikoima erilaisia opas- ja varoituskylttejä. Meiltä saat myös kilvet ja tarrat valitsemallasi tekstillä esimerkiksi postilaatikoihin tai toimiston oviin.

Kilvet ja tarrat

Abloy Pulse avaus