Digitaalisen pääsyn­hallinnan seuraava askel

iLOQ hyödyntää digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia uusia mahdollisuuksia tuottaesaan merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet ja edut tuovat rakennusten omistajille, käyttäjille ja avainten haltijoille turvallisuutta sekä varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt.

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa

iLOQ S5 mahdollistaa laitteiden välisen tiedonsiirron. Tämä kehittynyt ominaisuus sallii suurten tietomäärien etäpäivityksen sekä jakamisen rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välillä. Tiedot päivittyvät aina, kun ovi avataan. Tiedot, kuten kulkualueet, aikarajoitukset, avainten estoluettelot ja käyttötiedot jaetaan nopeasti laitteiden välillä, ennen kuin oven lukitus avataan. Kun kaikki laitteet ovat yhteydessä ja viestivät toistensa kanssa, iLOQ S5 pitää kulkualuetiedot jatkuvasti ajan tasalla.

Vähemmän hallinnointia ja kustannuksia

iLOQ S5:n ansiosta tietoja ei tarvitse tuoda tai viedä toimipaikan lukkoihin tai avaimiin manuaalisesti ohjelmointilaitteen avulla. iLOQ S5 vähentää mekaanisiin lukitusjärjestelmiin liittyvää työtä esimerkiksi silloin, kun avain katoaa. Se myös minimoi järjestelmän johdotukseen liittyvät kulut ja alentaa elinkaarikustannuksia.

Omavoimainen pääsynhallinta

Paristoja ei tarvita, kuten ei muissakaan iLOQ-ratkaisuissa. Kulkuoikeuksien antamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Lukkosylinterin ja avaimen mikrosirun välinen tieto siirretään vahvalla salauksella. Kun kulkuoikeus annetaan, lukkosylinterin salpa vapautuu ja lukko voidaan avata kääntämällä avainta. Lukko lukittuu, kun avain poistetaan sylinteristä.

Kaikki iLOQ S5 -lukkosylinterit ja avaimet ovat ohjelmoitavia. Ne voidaan käyttää ja ohjelmoida uudelleen kulkualueiden muutosten mukaan, jolloin järjestelmää on helppo laajentaa vaatimusten mukaisesti.

Huippuluokan turvallisuutta

Hajautettu iLOQ S5 -ratkaisu varmistaa, että yhden osan katoaminen tai siihen murtautuminen ei vaaranna koko pääsynhallintajärjestelmäsi infrastruktuuria.